Lediga jobb

Är du vår nästa medarbetare?

Vi behöver utöka vår styrka och söker elektriker, värmepumpstekniker och elektriker med ledande roll.

El-Agenten i Skillingaryd AB söker just nu flera ansvarsfulla och drivna medarbetare som vill utvecklas och växa med oss.

Efterfrågan hos våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler.

Din bakgrund

I grunden är du utbildad elektriker och har några års erfarenhet från yrket. Du sätter alltid kunden i fokus och gillar att samarbeta. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och självständigt arbete.

Du ska behärska svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Om tjänsterna

Som elektriker hos oss får du en varierande och självständig roll där du jobbar med olika typer av installationer och felsökning hos både privatperson och företag.

Vi utför elinstallationer inom hela lågspänningsområdet.

Som elektriker med arbetsledande roll utför du samma uppgifter som övriga elektriker men när vi har större projekt kliver du in och styr arbetet på plats.

Som värmepumpstekniker utför du felsökning och reparationer på kunders värmepumpar och kylanläggningar. Installation av nya luft/luftvärmepumpar förekommer också.

Den största delen av dessa kunder är privatpersoner. Du utför även elinstallationer. Då tjänsten som värmepumpstekniker kräver kylcertifikat bekostar vi den utbildningen om du inte redan innehar det.

Vi erbjuder en glad och positiv arbetsplats med stora möjligheter till utveckling. Vi värdesätter stor personlig frihet då frihet under ansvar är ett ledord för oss.

  • Egen servicebil.
  • Start: omgående.
  • Omfattning: heltid.
  • Placering: Skillingaryd
  • Lön enligt överenskommelse.
  • Friskvårdsbidrag.

Tycker du något av detta låter intressant så tveka inte att höra av dig till

Kontaktperson: Peter Ryman tele 070-2301555
Mail: peter.ryman@el-agenten.se

Kontaktformulär

1 + 9 =

Snabb & pålitlig service med kvalitet